Skip to content

The Mix

Onze smoothies worden gemaakt van het allerverste tropische fruit. Door het toevoegen van een revolutionaire voedingsvezel is het twee jaar lang houdbaar, zonder dat de heerlijke verse smaak verloren gaat. Daarom noemen we het “de nieuwe generatie lang houdbaar vers”.

Lisa shaken

Vers lang houdbaar

Als je een smoothie maakt met vers fruit heb je vaak restjes die je vergeet in je ijskast en die je na een tijdje dan toch weggooit. Dat is nu verleden tijd.

Als je “Daily Fruit & Fibre Mix” gebruikt heb je:

   Precies de goede hoeveelheden
   Een gezonde mix van fruit en vezel
   Een geweldige smaak
   Een smoothie die kinderlijk eenvoudig te maken is
   Een product dat ten minste 2 jaar houdbaar is

En dit allemaal binnen handbereik. Plus dat je nooit meer iets hoeft weg te gooien. Zeg maar dag tegen voedsel verspilling en hallo tegen een gezonde lekkere smoothie, elke dag.

Good For You

Het fruit dat we in onze mixen gebruiken is niet alleen super lekker, maar bevat ook vitamines en mineralen die je nodig hebt om gezond te blijven. Met onze FiberedFresh® technologie drogen we de “Fruit & Fibre Mix” bij lage temperatuur waardoor er veel vitamines en mineralen behouden blijven.

Vitamine A : goed voor je natuurlijke weerstand
Vitamine B6: goed voor je energie niveau,
Vitamine B11: goed voor je zenuwstelsel
Vitamine C: goed voor je natuurlijke weerstand
Kalium: goed voor je bloeddruk
Magnesium: goed voor je stofwisseling
Pre-biotische vezel: goed voor je spijsvertering.

Een portie (55g) van de Daily Fruit & Fibre Mix bevat je gehele aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels en de halve aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit.

Noot: Omdat er pre-biotische vezel in onze mixes zit zijn ze niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.

Koen in kitchen

Super Tasty

Het fruit dat je in de supermarkt koopt is waarschijnlijk geplukt voordat het helemaal rijp was en moet afrijpen tijdens het transport naar de winkel.

Dat is helaas niet goed voor de smaak en hoeveelheid voedingsstoffen. Omdat onze boeren het fruit plukken als het perfect rijp is, bevat het het maximum aan smaak en voedingsstoffen. Yummy!

Niet goed geld terug

Ons gedroogde fruit met gezonde vezels is 100% natuurlijk, dat wil je best proberen toch? Wij zijn overtuigd dat je net als wij elke dag TuttiFoodi gaat gebruiken in je yoghurt, als smoothie of in je eigen unieke recepten. Het gemak van elke dag fruit bij de hand en geen zorgen over houdbaarheid geeft rust. De vitamines en vezels houden je gezondheid in topconditie, handig in deze roerige tijden. 

Daarom krijg je, mocht je niet tevreden zijn,  je geld terug.

Onze voorraad is op peil en de zakken passen (ook per 2 stuks) door de brievenbus. Bestel je zakjes met houdbaar TuttiFoodi fruit nu. 

TuttiFoodi pancakes