Na de lancering van onze eerste twee smaken Daily Fruit & Fibre Mix een paar weken geleden, hebben we eerste reacties gekregen van consumenten.

Het voelde een beetje als wachten op de verkiezingsuitslag toen de eerste reactyies onze mailbox begon te vullen. Maar waw we werden er helemaal vrolijk van omdat:

  • De smaak werd zeer positief beoordeeld.
    Joris: ‘Het smaakt naar vers en is niet te zoet” & Marjolijn: “Mijn kinderen vinden het heerlijk”.
  • Het effect op gezondheid werd herkend.
    Thom: “Het is een erg makkelijke manier om mijn dagelijkse portie fruit en vezels binnen te krijgen” & Bas: “Gezond en makkelijk klaar te maken”.
  • De eerlijke keten en de kleine “footprint” worden gewaardeerd.
    Bineke: “Ik word blij van de idee achter het product ” & Tineke: “Het is een eerlijk product voor de lokale boeren, de ondernemers en de natuur”.

Ruimte voor verbetering

Maar is is ook ruimte voor verbetering. Een aantal mensen had blijkbaar geprobeerd om de mix te gebruiken door het in een glas water te roeren en kwamen er achter dat dat niet gaat (hadden we ze van tevoren kunnen vertellen). Anderen zeiden dat het een echte top smoothie wordt als je het met yoghurt in een blender klaarmaakt met een iets hogere dosering dan aanbevolen op de verpakking. Anderen zeiden dat als je het in een shaker klaarmaakt en niet laat staan het meer een fruitsap wordt dan een smoothie. Ook waren er mensen die suggereerden een pure Mango variant te ontwikkelen (stond al op ons lijstje maar krijgt nu iets meer prioriteit).

Maar alles overziend waren we meer dan blij met de ontvangst van onze Daily Fruit & Fibre Mix. En de reacties helpen ons om het product verder te verbeteren, gebaseerd op bevindingen van consumenten ipv alleen op basis van onze eigen ideeën. Veel dank dus!

Heb je zelf de Daily Fruit & Fibre Mix gebruikt en heb je feedback voor ons? Stuur een mail naar info@tuttifoodi.com

Recommended Posts