Skip to content

Blog

Het was niet makkelijk om lekkere & gezonde producten met een positieve impact te ontwikkelen en we hebben aardig wat hobbels moeten nemen.

Hier delen we de tocht die we hebben afgelegd met je en een aantal van de dingen die we onderweg hebben geleerd.

Vitamine blog foto

Vitamines & Mineralen

Het belang van vitaminen en mineralen in een gezonde leefstijl.
Lees meer
supermarket

De waarheid over “vers”

Foodwatch, de Robin Hood van de Nederlandse foodsector, schreef over “gezonde” vezel-snacks en fruitdranken. Reden voor ons om hier in te duiken.
Lees meer
first-consumer-feedback

Eerste reacties van klanten

Na de lancering van onze eerste twee smaken Daily Fruit & Fibre Mix een paar weken geleden, hebben we eerste reacties gekregen van consumenten.
Lees meer
has-food-experience-lisa

HAS Food Experience 2020

Kun je je in hartje winter toch even in tropen wanen? Proef het zelf op 3 en 4 februari 2020 tijdens de HAS Food Experience, waar wij met TuttiFoodi voor
Lees meer
production-day

Productie Dag

Hi Tutti! Op 27 oktober was het eindelijk zover; de productie van een nieuwe batch “Daily Fruit & Fibre Mix” in Thika, Kenia. Om je een idee te geven wat
Lees meer
Lisa bij Azuri

Onze geschiedenis

Het eerste TuttiFoodi zaadje is geplant in 2016 toen Gijs de ontdekking deed die we nu FiberedFresh® noemen. Maar vervolgens had hij enorme pech. Of toch niet?
Lees meer
fibre-corn

Wat doet vezel?

Onze Daily Fruit & Fiber Mixes zijn gemaakt van fruit en prebiotische voedingsvezel, maar wat doen deze eigenlijk voor je lichaam?
Lees meer
important-learnings

Leren van import

Heb je je terwijl je smoothie drinkt ooit afgevraagd wat er allemaal voor nodig is om die heerlijke mango in je glas te krijgen?
Lees meer