Skip to content

Bezorging

Bestellingen met maximaal 4 producten worden geleverd in brievenbusdozen zodat je niet thuis hoeft te zijn als de postbode komt (mag natuurlijk wel).

Leveren we bij jou?

Op dit moment bezorgen we in:

  • Nederland
    € 3,74 per pakketje (t/m 4 producten)
    € 6,05 per pakketje (v.a. 5 producten)

Er passen vier zakken “Daily Fruit & Fibre Mix” in een brievenbusdoos, dus doe er je voordeel mee en bestel vier zakken in één keer en bespaar op de verzendkosten.

Wil je TuttiFoodi proberen maar woon je niet in Nederland? Laat het ons weten op info@tuttifoodi.com info@tuttifoodi.com en dan voegen we jouw land zo spoedig mogelijk toe.

Wanneer ontvang je je bestelling?

Als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt dan verpakken en versturen we je bestelling de volgende werkdag en heb je hem binnen 2-3 dagen in huis.

Als je op een zaterdag of zondag bestelt dan verpakken we je bestelling de eerstvolgende werkdag (meestal maandag) en heb je hem binnen 2-3 dagen in huis.

Als je bestelt op een feestdag dan verpakken we je bestelling de eerstvolgende werkdag en heb je hem binnen 2-3 dagen thuis.

Eddie cutting pineapple
Tei cutting mangoes

Fresh At Hand

Wie levert je bestelling af?

Al onze bestellingen worden afgeleverd door PostNL de grootste dienstverlener voor post en logistiek in Nederland.

Is je bestelling te volgen?

Jazeker! We gebruiken voor elke bestelling een Track & Trace code waarmee je elke stap van je bestelling kan volgen. Vanaf het distributie centrum tot aan je brievenbus.

Kun je een bestelling annuleren?

Omdat we de machinerie direct in werking stellen als we je bestelling hebben ontvangen is het niet mogelijk een bestelling te annuleren.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Jazeker! Elke niet geopende zak kun je binnen 30 dagen terugsturen. Bekijk onze Terms & Conditions voor meer informatie.

Help!

Oh nee! Ging er iets mis met je bestelling? We zijn er om te helpen. Stuur een e-mail met de details van je bestelling naar info@tuttifoodi.com of bel met ons op: +31 (0)6 – 446 42 456. We helpen je graag.